SNÖVIT + Support: Lil Gucci

SNÖVIT + Support: Lil Gucci

Team FEH & Rudeboy Management & 333 Company presenterar: SNÖVIT - FEHREVER TOUR 2019

 

På kort tid har Snövit lyckats bli en av dom mest profilerade artisterna och omtalad undergroundrappare i Sverige. Aldrig tidigare har Sverige fått möta det soundet som Snövit och TV FEH bjuder på i sin musik och framträdanden. Ultramodern hiphop med influenser av allt du kan hitta online. Efter omtalande spelningar på Emmaboda, Brännbollsyran och Smokepurrp så är det äntligen dags för Snövit att headlina sin första egna turné.

Ta chansen att vara på plats när Snövit spelar på Sticky Fingers och få möjligheten att träffa honom och andra medlemmar från TV FEH. Tillsammans med er kommer vi göra showerna till ett minne för livet med rare merch, tävlingar och vilda moshpits.

 

///

 

Support: Lil Gucci (Gbg)

Lil Gucci säger att musiken räddade han från ett mörker i hans liv och nu när han har jobbat i det tysta och spelat in låtar så väntar han spänt på att kunna släppa loss dom vilt. En oslipad diamant som är energisk på scen fastän hans beats släpar med en gigantisk mängd av 808s. Vi snackar en artist och konsert du kommer kunna berätta om att du var med från början om att bevittna.

 

///

 

Digital kärlek och kaos i DJ-båset med Hanna Moody före och efter konserten!

 

///

 

Vad: Snövit + Lil Gucci x Hanna Moody DJ-set

Tid: 21.00-01.00

Plats: Top Floor, Sticky Fingers

Dörrar: 21.00

På scen ca: 22.15

Pris: 185kr + serviceavgift

Ålder: 18