NYNNINGEN + TORKEL RASMUSSON

Nynningen + Torkel Rasmusson - Sticky Fingers

En vårkväll på Sticky Fingers som går i proggens anda!
Inga mindre än kultbandet Nynningen och Torkel Rasmusson från Blå Tåget intar Top Floor.

 

NYNNINGEN
Nynningen återförenades i december 2016 och har sedan dess gjort ett sjuttiotal konserter över hela landet, och nu kommer de till Sticky Fingers! Under våren släpps det nya albumet "VI KOMMER", en dubbel-vinyl med inspelningar fram för allt från 2018. Plattan är gruppens femte album och det första albumet på 43 år! Så kvällen kommer bjuda på både nytt och gammalt material! Medlemmar är Tomas Forssell, Bengan Blomgren, Nikke Ström, Thomas Jäderlund, Pontus Torstensson, Niclas Rydh och Hilda Ekstedt.

 

TORKEL RASMUSSON
Torkel Rasmussons ljusa röst går inte att ta miste på. I Blå Tåget var det han som sjöng ”Den ena handen vet vad den andra gör”, sedemera omdöpt till bara ”staten och kapitalet” i Ebba Gröns version. Torkel gjorde en utsåld konsert i Göteborg i höstas och har sedan dess hunnit in i studion för att spela in ett nytt album, "Farväl Kapten" tillsammans med bl a Reine Fiske (Dungen) och Sigge Krantz (Träden). Nytt material kommer ikväll blandas med gamla hits som ”Resan”, en av Torkels låtar från 80talet som har fått ett nytt liv på dagens dansgolv.
På Sticky Fingers kommer Torkel att kompas av göteborgsmusikerna Hampus Andersson (Henning), Anders Björkman ( f d Lukas), Thomas E. Frank (Den Stora Vilan/Hollow Ship), Torgny Sjöstedt (f d Love Explosion) och Jonny Wartel (bl a Urgent Call).

 

Dörrar: 20.00
Biljettpris: 225kr + serviceavgift