KLUBB: AFROBEATS IN THE CITY

Gör er redo för en riktigt high class afrobeats-kväll, med den klart hetaste musiken från några av Europas absolut bästa dj:s inom afrobeats och med en energinivå som slår allt! För kvällens spelning har vi bjudit hit inga mindre än Balearic Islands stjärn-dj General Zion och den alltid lika briljanta Hallex Berry från Stockholm. Vid spelarna hittar ni givetvis också Göteborgs egen DJ LV i sällskap av Dj Femzy. Er host för kvällen är energi-Guden sLim Prince.
 
GENERAL ZION
Välkänd afrobeats-dj från Spanien som spelat på flertalet stora afrobeats-festivaler, så som One Africa Fest, Afrobeats in Marbella, Afrobeats in Mallorca osv. Under åren har han turnerat i flera stora städer i Europa och Nigeria. Han är just nu resident dj på The Mambos Island i Las Palmas.
 
HALLEX BERRY
Med sin snabbt växande karriär på dj-scenen har hon blivit ett internationellt varumärke och du kan fånga henne på flera klubbar i Skandinavien, Europa och Amerika. Hon håller igång dansgolvet oavbrutet med afrobeats, dancehall och Uk-vibes och tar dig tillbaka till gamla minnen med hiphop och r & b.
 
 
///
 
När: Lördag 20 april (påskhelgen)
Var: Sticky Fingers
Öppet: 23:00 - 05:00
Ålder: 20år
Dörr: 150kr
 
Så Göteborg, är ni redo?
Vi kör hela natten fram till klockan 05.00!
Massive shutdown thing in the city!
 
Ladda era batterier, boka datumet, sätt alarm och glöm inte.. dancing shoes issa must!