BONAFIDE + SUPPORT: GREYBEARDS

Bonafide återvänder ännu en gång till Sticky Fingers och denna gången med en rykande färsk platta!

 

BONAFIDE

https://www.facebook.com/Bonafiderocks/

 

Den 15 mars 2019 släpper Bonafide plattan ”Live at KB”, vilken är bandets allra första livealbum. Samma dag kör de releasefest tillika turnépremiär och vad passar då bättre än att återvända till brottsplatsen? Som titeln avslöjar spelades albumet in på KB under bandets senaste spelning hos oss den 17 februari 2018. Resultatet ”Live at KB” är en ärlig livedokumentation utan fusk, redigering och pålägg. Efter ett år av konserter på turnén för sjätte studioskivan Flames (släppt våren 2017) var Bonafide ett extremt samspelt band, redo att leverera detta extra solida framträdande. Det är ingen tvekan om att det är live som Bonafide är som allra bäst.

 

GREAYBEARDS

https://www.facebook.com/Greybeards/

 

Bandet har turnerat flitigt både i Europa och Kina sedan starten 2012, och med den eminente Chips Kiesbye (Hellacopters, Thåstöm m.fl.) som producent & Regina Wallmark som co-producent släppte bandet sin andra fullängdare ”For the wilder minds” den 4e maj via Attitude Recordings och strålande recensioner rullar in på löpande band.
 
Med ny skiva i bagaget tog bandet sin rockshow till UK där de i maj rev klubbscener hela vägen från London till Aberdeen tillsammans med Bonafide.
 
Greybeards är energiska, målmedvetna och självsäkra och lämnar ingen oberörd. Greybeards är rock ’n’ roll