KLUBB: STICKY FYSICKS

STICKY FYSICKS är klubben för alla, både kaloriräknande träningsnarkomaner och professionella soffpotatisar! Det blir en salig blandning av fartfylld musik när tre passionerade DJs från Göteborg tar över Sticky Fingers Top Floor! Rota fram ert creddigaste fitwear, ställ in Zumbapasset och häng med oss på en workout ni sent kommer glömma!

 

Inträde: 120 kr.
 

 

-FRÖKEN FURNESS-
Fröken Furness inleder kvällen med högoktanig rock, garage och indie i regelrätt, Sticky-anda. Hon spelar alla de grymma låtarna ni minns, men även de fantastiska låtarna ni missat! Kan det börja bättre?

 

 

-ANTON "FREESEATS" FRISÄTER-
Om du vart ute och dansat i Göteborg de senaste åren och hört en groovig och fartfylld blandning av gammal och ny rock, pop, soul, funk och hiphop, så kan det varit den excentriske Freeseats som stått bakom spakarna. Det blir svårslagna dansmoves, klassiska dängor, bortglömda guldkorn och kanske det svettigaste dansgolvet i GBG! Extra ombyte rekommenderas!

 

 

-DAVID CHRISTIANSEN-
David Christiansen bjuder på en energisk mix av Hiphop, RnB och Pop, och levererar alltid en riktigt grym stämning på dansgolvet! Så ta med er bästa vän, dansa och sippa på favoritdrinken hela kvällen! Sedan tidigare har David DJ:at och spelat med bland annat producenten Vonhaartman, och artister som Himmel, Illyez, Ros, Michel Dida, Crowgang och Leelo. I stan kan ni ha snubblat in på hans spelningar på allt ifrån Pingisklubben, Klubb Pedro, M3 & allt där emellan. Nu kör han för första gången på Sticky Fingers Top Floor, och kommer att ge 110 promille ändå in i kaklet!