Klubb // Chugger + Strykjärn

CHUGGER

 

CHUGGER är ett energiskt kraftpaket som blandar Göteborgs anrika metalsound med groovet från den amerikanska södern. 

Jämförbara med högintensiva akter som t.ex Slipknot, Lamb of God och Arch Enemy har CHUGGER's brutala sound och scenshow spridit sig som böldpest över Europa sedan 2012 och stod senast på scen på både Gefle Metal Festival och Wacken Open Air. Dödsmaskinen har laddat upp med nytt material i tanken och ifall du inte sett CHUGGER live är det hög tid att se dem nu.

Om du gillar din musik tung med ett rejält gung och en och annan näve i luften har du kommit rätt!

Spotify: http://spoti.fi/1nG8AUC
YouTube: https://www.youtube.com/chugger
Facebook: http://www.facebook.com/chuggerband

 

 

STRYKJÄRN

 

I ett drygt decennium har STRYKJÄRN outtröttligt manglat ut kompromisslös samhällskritik på löpande band. Med en evigt brinnande avsky mot allt som är, tre plattor, en demo, två USA-turnéer och ett nitiskt harvande i vårt avlånga land i bagaget har bandet bäst beskrivits som 

"en tvättäkta värmländsk hybrid, med en aggressiv mixtur av Panteras våld, Clawfingers groove och kirurgiskt mangel med exakt precision." av NWT's Jonathan Strandlund, pricksäkert!

Förutom att vara "Värmlands svar på Pantera" har bandets högst olämpliga upptåg stundtals nått virala nivåer, följ bandets sidor på sociala medier för att kontinuerligt mörbulta er själva med vanvett, allmänt brôt och öl, i oändliga mängder!

Under 2017 har bandet allierat sig med Karlstad-baserade skivbolaget Big Balls Productions för att ytterligare förstärka faktum, värmländsk jävla metal är på framfart! 

 

Spotify: https://sptfy.com/1clH
YouTube: https://www.youtube.com/user/Strykjrn
Facebook: http://www.facebook.com/STRYKJARN