ALICE IN VIDEOLAND - LAST TOUR

STICKY FINGERS | LÖRDAG 24 NOVEMBER | ÖPPET 21-04

TOP FLOOR -  Live: ALICE IN VIDEOLAND - Avskedsturne

 

** DJ Top Floor: tba |Electro/Dance/Rnb/ Commercial House/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: ANTON. F | Rock/Hiphop/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **

 

 

ALICE IN VIDEOLAND - LAST TOUR

Efter en lyckad återförening på Subkultfestivalen tidigare i år ska kultbandet Alice In Videoland åka ut på sin avskedsturné för att kunna tacka alla sina fans innan ikonerna beger sig in i en ny fas i livet.

Sticky Fingers har vart en återkommande scen för bandet och det blir också ett av spelställena där vi får möjligheten att hylla dem en sista gång!

Det kommer att bli en kväll med energisk elektropunk, härligt röj och starka känslor som vi med säkerhet kommer att minnas långt efteråt.

 

THE GUILT

The Guilt från Malmö släppte sitt glittrande debutalbum i maj 2017 och satte elektropunken på dagordningen. Synth eller heavy, vem bryr sig!? 
Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med sin elektronik med skrik. Det är ilsken gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma. 

Inspirerade av allt från Kiss, The Kills, PJ Harvey och Disfear har duon hittat en plats för att sparka högt och dansa lågt. Med siktet inställt någonstans mellan Roxette och The Germs har The Guilt landat i en danstokig punkrock. 
Just nu jobbar malmö duon på nytt material, nya maskiner, nya moves, för att flytta rövar och hissa ögonbryn. 

 

HUMAN LYNX

Många gånger hör man artister och band som säger att de vill satsa på musiken. Få gånger märker man att de verkligen menar det och förstår vad det innebär. Många gånger låter band som många andra band gjort tidigare. Få gånger hittar ett band ett verkligen ett eget sound och uttryck.

 

Human Lynx är Anna Eriksson (Trummor) och Oliver Goldkuhl (Sång och gitarr) från Göteborg och bjuder på egensinnig elektroindie och en unik liveshow.

 

Human Lynx har bl.a öppnat för synthlegendarerna The Neon Judgment, hajpade Karin Park, spelat på Subkultfestivalen och haft egna spelningar i både Göteborg och London.