The Night Flight Orchestra

DETTA ÄR ETT SEPARAT ARR PÅ TOP FLOOR 
KLUBBEN PÅ MELLANPLAN ÖPPNAR 21:00
 
NATTKLUBBEN PÅ TOP FLOOR ÖPPNAR 23:00
I samband med våra konserter är vår nattklubb öppen där konsertgästerna kan fortsätta kvällen efter spelningen.

 


 

The Night Flight Orchestras glamdiscorock med progressiv attityd har fått dem att bli en av de mest omtalade akterna inom rockmusiken de senaste åren.

Nu är de snart tillbaka med sitt fjärde album och är redo för ett nytt nedslag i Göteborg i höst!

 

Efter att ha tagit fans och kritiker med storm med förra plattan “Amber Galactic”, följer de nu upp med kommande “Sometimes The World Ain't Enough”, som släpps i juni. Hyllningarna kring bandet har varit enstämmiga och det med all rätta, för orkestern har träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bl.a. Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande.

Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, och det hörs.

 

Ni som var på plats på spelningarna i vintras vet vad vi snackar om. Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök!

 

 

SUPPORT: SAFFIRE

 

SAFFIRE är ett kraftfullt och melodiskt band som har rötterna i den klassiska 70 och 80-tals hårdrocken, modell Rainbow och Deep Purple. Stort fokus på starka refränger, läckra melodislingor, skönt driv, snygga riff och solon, förtjusande keyboardmattor och luftiga progressiva inslag. Med vokalisten Tobias Jansson som med sin naturliga självsäkerhet på scen och en röst som ständigt pendlar mellan sammetslen och stenhård, har man en frontman i absolut toppklass!

 

2016 spelade SAFFIRE på några av Sveriges största hårdrocksfestivaler; Sweden Rock Festival, Skogsröjet och Metallsvenskan. 2017 låste bandet in sig tillsammans med producenten Thomas ”Plec” Johansson för att spela in ett nytt album som fick se dagens ljus i april 2018. Ett album som hyllats stort, bl.a i Sweden Rock Magazine (Betyg: 9 av 10).