Klubb // Bellaroush + Ward

STICKY FINGERS | LÖRDAG 13 OKTOBER | ÖPPET 21-04
TOP FLOOR ÖPPET

Live : BELLAROUSH + WARD & Hemlig artist

 

HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22

Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

DJ Top Floor: Hasse | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop
DJ mellanplan: Viktor Skatt | Rock/Hiphop/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ

 

 


 

BELLAROUSH

https://www.facebook.com/bellaroush/

 

”Fyra vokalister uppbackade av stämsång, elektroniska loopar, orglar och sub-basar visar att det går att blanda feta baktakter, soft reggae, soul, rap och pop…. Här finns uppkäftig fuck-off-attityd som tillsammans med suggestiva, dreadlocksdoftande mörka och melankoliska undertoner fäster och tar tag.” – GAFFA

 

Bellaroush har beskrivits som ”futurereggae”. Här möts influenser från punk, R’n’B, synt, pop och reggae i en experimentell rörelsefrihet. Bellaroush bildades i Göteborg 2010 och har sedan starten haft en vision om öppenhet, jämlikhet och inflytande. Lusten att spela musik och uttrycka sig konstnärligt har oskiljaktigt hängt samman med viljan att påverka, inspirera, engagera och förändra.

 

Bellaroush har släppt tre skivor, gjort två turnéer i Indien och fyra på europeiska kontinenten. Låten Sun Goes Down gästades av Promoe från Looptroop rockers och har nått över 450 000 streams på Spotify. Bandet utmanar konventionella genrekoncept och blandar olika musikstilar. Om fullängdsalbumet som släpptes 2015 skrev tidningen Lira: ”Det här är en alldeles briljant debutplatta, inte bara för oss reggaefrälsta.” I samband med spelningen på Öland roots 2016 kallades Bellaroush ”Sveriges mest jämställda band”.

 

 

WARD + Hemlig artist

https://www.facebook.com/ward1polstan/

 

Ward, låtskrivare och artist, debuterade 2015 med singeln Oslagbar och har sedan dess släppt låtar som Bara jag känner av doften och En av miljoner.

Öland Roots och Uppsala Reggae Festival är några svenska reggaescener hon har synts på och spelat med artister som General Knas, Aurelia Dey, Essa Cham m.fl. 
Ward blev nyligen signad till Syster Sols bolagsetikett GAL:ANT, ett bolag där endast kvinnor återfinns, och är aktuell med singeln Magisk.