MUSIC FESTIVAL AFTER WORK

För tredje året arrangerar organisationen Children of Ssuubi ett välgörenhetsevent där artister och DJ's går ihop ideellt i välgörande ändamål. Lineup för kvällen: Dj Finest, Nibla, Slim Prince, OX, Kaskelott, David Kaye and the Weaponry med flera.

 

Pengarna som samlas in under kvällen går oavkortat till Children of Ssuubi som arbetar med att förbättra levnadsvillkoren för barn som lever på gatan i Uganda. 

 

Children of Ssuubi är en svensk grundad frivilligorganisation i Uganda som arbetar med att förbättra levnadsvillkoren för barn som lever på gatan i Uganda. 

 

Ssuubi betyder "hopp" på Luganda, det officiella språket i Kampala, Ugandas huvudstad. Tusentals barn lever på gatorna i Uganda och antalet ökar för varje dag. Genom organisationens arbete räddas barn på gatan med det långsiktiga målet att återintegrera dem till sina familjer och sponsra deras utbildning.

 

Donationspris: 200 kronor, doneras/betalas på plats.

childrenofssuubi.com
facebook.com/childrenofssuubi 
facebook.com/events

 

Organisationen grundades 2015 av verksamhetschefen Shadi Shafiee från Göteborg som idag arbetar tillsammans med ett team av eldsjälar i Uganda och i Sverige. Under förra årets musikfestival med cirka 250 besökare drog de in 44 000 kronor och slog sitt rekord. I år vill de samla in ännu mer och vill att du är med dem i kampen!