Klubb // Broder John

Hoopdiggas och Sticky Fingers presenterar stolt höstens bästa spelning!

Broder John återvänder till Göteborg och Sticky Fingers den 29 september ♥

 

- BRODER JOHN - 
Broder John släppte sent 2016 debuten Cool och etablerade sig direkt som en av Sveriges intressantaste hiphop-akter. Albumet fick lovord från bland annat PSL, Gaffa och Festivalrykten och singeln Vem är du blev en av årets mest delade premiärer på P3. Med albumet blev vi presenterade för en konceptuell resa genom ett tonårsliv, beskrivet med ett ordtrolleri utan dess like över lika unika produktioner. Skivan skiftar skickligt mellan små och stora känslor, går från lekfullhet till gravallvar medan den hanterar och berättar om klassisk snubbkultur. Nu kommer Broder John tillbaka till Göteborg efter en vår av hyllade spelningar med ★★★★★☆ av Gaffa och 8/10 av Festivalrykten, som även skriver "Det är rakt igenom ett überproffsigt framträdande.". Samma tidning utnämnde dessutom plattan till en av 2016 års bästa släpp.

 

Storspovsmånadssläppet "21 g (herregud)" tillsammans med Nebay Meles blev direkt placerad på både Gaffa och Nöjesguidens "bäst just nu"-listor och nya låten "För oss" med Ayla visade återigen prov på Broder Johns innovativa och träffsäkra författarskap.

 

Broder John jobbar just nu för fullt på sin andra platta, men gör en exklusiv Göteborgsspelning den 29 september på Sticky Fingers.

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/66iUd3sGrtkATTS7FHWPe4