Klubb // Knogjärn, JB och Chugger

Ett av årets tyngsta kvällar är här med ordentligt mycket tunggung, hårresande riff och en releasefest mitt i allt!

Vi presenterar: Knogjärn, JB och Chugger

 

STICKY FINGERS | FREDAG 28 SEPT | ÖPPET 20-03
Live:
Knogjärn, JB och Chugger

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering har öppet och erbjuder top-notch burgare för den hungriga och en generös bar för den törstiga. 
The Porch! har öppet från torsdag-lördag.
Puss och Kram!

 

GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-


 

KNOGJÄRN

Namnet ger en ganska klar bild av vad det handlar om. 2015 var året de släppte sin första singel "Knogjärn" och även första fullängdaren "Våldet i ditt paradis" Året efter släpptes singeln "Fly för ditt liv" som fick bra mycket possitiva reaktioner och bra spridning i sociala medier.

2017 slogs igång med en rejäl knogjärnsmacka, en cover på Refused "New noise" fast på svenska. "Ni är i vägen" fick den heta. Gästsång av Martin  Westerstrand (LOK, LILLASYSTER) och mixad samt mastrad av Jocke Skog (CLAWFINGER). Denna bit tog fart fort och har rullat på mycket bra  sen den släpptes. 8 juni 2017 släppte de sitt andra fullängdsalbum "Marscherar och Förstör" i samband med sin hyllade spelning på Sweden Rock Festival"

 

JB

Med två kommande plattor i år är det nu dags för den första releasefesten för kommande Metalplattan. 

JB tar med sina ”officerare” för ett exklusivt releasegig för sin soloplatta ”Per Nubila Ad Lucem”! Allt detta sker på Sticky Fingers klubbvåning! Detta releasegig ger också ER en unik möjlighet att höra plattan i sin helhet före resten av världen då den inte släpps offentligt förens den 30:e september! Singeln ”Dum Spiro Spero” är släppt så peppa med den under sommaren inför giget! Hemliga gäster, bra priser i baren och en show utöver det vanliga utlovas! 

JB är känd för sin tid i Disregard ( 2010-2017), gitarrist i bandet Brides Of Destruction GBG samt sina nuvarande jobb som assitent för Snowy Shaw, manager för Skitarg, bokare för Warfect, Eternal Lies, Recreated, From North samt manager för Prevail In Darkness.

 

CHUGGER

CHUGGER är ett energiskt kraftpaket som blandar Göteborgs anrika metalsound med groovet från den amerikanska södern. 
Jämförbara med högintensiva akter som t.ex Slipknot, Lamb of God och Arch Enemy har CHUGGER's brutala sound och scenshow spridit sig som böldpest över Europa sedan 2012 och bandet är just nu aktuella för både Gefle Metal Festival och Wacken Open Air. Dödsmaskinen har laddat upp med nytt material i tanken och ifall du inte sett CHUGGER live är det hög tid att se dem nu!