Klubb // Joeelg + 18 Horses

STICKY FINGERS | LÖRDAG 4 AUGUSTI | ÖPPET 19-04
TOP FLOOR ÖPPET
Live : JOEELG, 18 HORSES

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering The Porch! har äntligen öppnat och erbjuder top-notch burgare för den hungriga och en generös bar för den törstiga. 
The Porch! har öppet från torsdag-lördag. Puss och Kram!

 

GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

** DJ Top Floor: TBA | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: TBA | Rock/Hiphop/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **

 

JOEELG

https://www.facebook.com/joeelgmusic/

 

Få människor besitter det driv Joeelg har. Måhända en nykomling på scenen nu men som snart kommer vara ett självklart namn i den nya vågen av förmågor som börjar dyka upp från landets västkust. Joeelg har slipat på sina färdigheter bakom kulisserna under de senaste åren och sakta men säkert byggt upp grunden till sitt skapande. De första stapplande stegen skedde genom freestyle-sessions för vänner men eskalerade snabbt när en iPhone-inspelad vers hittade fram till producenten von Haartman som bjöd in den unge herrn till sin studio. Från där kom ett stärkt självförtroende att satsa helhjärtat på musiken och vidare studiosessions med Hofmästarn. Dessa sessions har lett fram till en gediget stark katalog av singlar - Strategi och Sorry ut senast - och till hösten kommer debut EP’n på 333. Under tiden har det även spelats flitigt live och han har senast öppnat för b.la Fricky och Loxell på Hoki Moki när Caliroots Göteborg öppnade upp. 

 

Lyssna på Spotify: https://open.spotify.com/artist/0eVM5FXXNkMg8nzCQZ0APi?si=ncFuPAvvQ02Tp3...
Håll koll via Instagram: https://www.instagram.com/joeelg/

 

 

18 HORSES

https://www.facebook.com/18horsesproductions/

 

18 Horses är ett hiphopband bestående av 32-årige låtskrivare, sångare och kompositör Sebastian Lennskog. Tillsammans med Alfred Yao (29) som varit en del av 18 horses sedan januari 2018 så har dom framtiden för sig. Hiphop med tanke bakom. En av Sveriges mest tekniska lyricist med välskrivna texter och medryckande beats. Med förebilder som George Watsky, Logic, Eminem och Mac Lethal så levererar 18 Horses en snabbhet, teknikalitet och ett grymt flow i sina texter.
I samband med släppet av låten Fjällhöga från EP:n Kapitel 1 - Samhället februari 2018 har saker verkligen tagit fart och bandet har tagit Sverige med storm! EP:n fick en uppföljare i samband med Kapitel 2 - Relationer som släpptes mars 2018 och Kapitel 3 - Drömmar släpptes april 2018.
I sommar har allt fokus legat på spelningar men ändå släppte bandet sin 4:e EP "Lättare" i Juni 2018.
Gör er beredda på ett framträdande fullt av energi och Sveriges snyggaste melodiska hiphop!