EMMURE + SUPPORT: IMMINENCE + CRAWL BACK TO ZERO

EMMURE

 

För ett år sedan tvingades Emmure att ställa in sin spelning på Sticky Fingers pga förseningar av deras albumsläpp. Nu har vi äran att få presentera dem på nytt!

Emmure är metalcore/deathcore-giganterna från Connecticut (men nu baserade i New York) vars status inom scenen är enorm. Med en mix av metalcore, deathcore, nu metal och alternative metal har bandet varit ett namn att räkna med sedan debuten ”Goodbye to the Gallows” från 2007. Med låtar som ”Solar Flare Homicide”, ”Demons With Ryu”, ”Protoman” och ”Nemesis” har fyrmannabandet idag nått stjärnstatus, mycket tack vare den karismatiske sångaren Frankie Palmieri som leder bandet.

 

 

Support: 

 

Imminence

Rock/metalbandet IMMINENCE har sedan releasen av det senaste albumet »This Is Goodbye« (2017) avancerat snabbt på den Europeiska marknaden och turnerat frekvent de senaste åren. Malmöbandet gör sin första spelning i Göteborg på ett år och kommer snart att gå in i studion för att följa upp det förra skivsläppet - så missa inte chansen att se dem på Sticky Fingers!

 

Crawl Back To Zero

Med fokusering på tyngd och hårda riff är Crawl Back To Zero ändå lika fokuserade på låtarna så som dom är när det gäller refrängerna och arrangemangen. Dynamiken bandet skapar ger en unik slagkraftighet inom den metal som framförs inom genren idag. Mot alla odds som bandet slogs under de första åren av deras existens, är det med all säkerhet ett smart drag att man inväntade sin release. En debut skall kännas som en rak höger och inget man bör stressa fram.

Debuten ”World Turned Cold” (via rEvolver Records) går att finna på samtliga plattformar så som Spotify, iTunes, Amazon etc.