Timo Räisänen - Spontangig på klubben

STICKY FINGERS | LÖRDAG 26 MAJ | ÖPPET 20-04
TOP FLOOR ÖPPET

 

Live på klubben : TIMO RÄISÄNEN

Sticky Fingers har äran att få ett besök av Timo Räisänen där han kör ett gammalt hederligt klubbgig i spontanitetens namn!

Vi ser en kväll fylld med gitarr, allsång och en skön stämning.

 

 

TIMO RÄISÄNEN

 

Timo Räisänen gjorde sig först ett namn som Håkan Hellströms gitarrist och medproducent på de tidiga skivorna. Första soloalbumet kom 2005, därefter släppte han i stort sett ett album om året fram till 2008, därefter blev det varannat år fram till 2012 då ”Endeavor” kom.

Efter det albumet var det relativt tyst från Timo tills han gjorde några spelningar där han tolkade Ted Gärdestad tillsammans med Göteborg Wind Orchestra, ett projekt som initierades av göteborgsmusikern Martin Schaub. Projektet växte till fler spelningar med GWO, albumet "Timo sjunger Ted" (2016) och en turné som kom att omfatta mer än 60 spelningar.

Ted Gärdestad-projektet fick Timo att hitta sin röst på svenska, och 2017 släppte han sin första skiva med egna låtar på svenska: "Tro, hat, stöld", på sitt eget skivbolag Knivinspelningar. 

 

Timo Räisänen har släppt åtta album på små indiebolag och spelat på intima klubbar samtidigt som han deltagit i mängder av stora folkliga tv-program, bland andra "På spåret", "Så ska det låta" och "Allsång på Skansen". Han blev den slutliga vinnaren i finalen av "Alla tiders hits" 2013 med sin tolkning av Anna-Lena Löfgrens "Lyckliga gatan".

Timo har en energi och glädje, både på scen och utanför, som lätt smittar av sig till publiken.

Det och hans mellansnack som ofta gränsar till standup-komik ger en osedvanlig publikkontakt – och efter spelningarna kan man alltid se honom bland fansen, där han signerar både skivor och kläder och blir fotad tillsammans med dem som vill.

 

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga THE PORCH öppen från torsdag-lördag. 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

** DJ Top Floor: Johan S | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Anton | Rock/Hiphop/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **

 

 

Välkomna!