Klubb / SVARTANATT + NEKROMANT

SVARTANATT

 

Två år efter det självbetitlade albumet "Svartanatt" släpper de nu nytt, deras nya album "Starry Eagle Eye" är klart för release den 2 mars 2018 på Sign Records. Sånger som "Duffer" visar en mer progressiv sida av bandet medan ballader som "Wolf Blues" och "Universe of" visar att bandet har en mer drömmande och psykedelisk sida. Albumet är fyllt med rak tidlös rockmusik. Produktionen av albumet är både rå och ärlig samtidigt som den är skarp, drömmande och tankeväckande. Svartanatt visar att rock´n rollen är allt mer än död.

 

Svartanatt gjorde succé på 2017 års Sweden Rock Festival och är ett starkt up and coming band för alla älskare av klassisk rock! 

 

 

Support: NEKROMANT

 

NEKROMANT är ett heavy metal-band som gjort sig ett namn i underjorden på grund av sin råa och ärliga variant på musiken de älskar. Efter deras självbetitlade debutrelease turnerade bandet runt om i Europa och spelade på festivaler som Sweden Rock och Live at Heart. Albumet "Nekromant" (som släpptes under bandets tidigare namn, "Serpent"), blev mycket väl mottaget av såväl kritiker som fans och ledde till en stark start. 

2017 släpptes bandets andra fullängdare, en mörk och tung skapelse kallad "Snakes & Liars". Detta verk har fått nästintill odelad lovprisning från både nya och gamla lyssnare och med denna platta visar bandet inga tecken på att sakta ner eller byta sound. Skivan genererade också ett skivkontrakt med deras nuvarande bolag, amerikanska Ripple Music.
NEKROMANT bär fortfarande fanan för enkel och gammaldags hårdrock och kommer fortsätta att göra så.

 

https://www.facebook.com/Nekromantband/