Klubb / SVARTANATT + NEKROMANT

STICKY FINGERS | LÖRDAG 14 APRIL | ÖPPET 21-04
TOP FLOOR ÖPPET
Live : SVARTANATT + NEKROMANT

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag. 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

** DJ Top Floor: Agaton Sax | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Viktor Skatt | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Joel | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

SVARTANATT kl 23:30

Två år efter det självbetitlade albumet "Svartanatt" släpper de nu nytt, deras nya album "Starry Eagle Eye" är klart för release den 2 mars 2018 på Sign Records. Sånger som "Duffer" visar en mer progressiv sida av bandet medan ballader som "Wolf Blues" och "Universe of" visar att bandet har en mer drömmande och psykedelisk sida. Albumet är fyllt med rak tidlös rockmusik. Produktionen av albumet är både rå och ärlig samtidigt som den är skarp, drömmande och tankeväckande. Svartanatt visar att rock´n rollen är allt mer än död.

Svartanatt gjorde succé på 2017 års Sweden Rock Festival och är ett starkt up and coming band för alla älskare av klassisk rock! 

https://www.facebook.com/svartanatt/

 

 

Support: NEKROMANT kl 22:30

NEKROMANT är ett heavy metal-band som gjort sig ett namn i underjorden på grund av sin råa och ärliga variant på musiken de älskar. Efter deras självbetitlade debutrelease turnerade bandet runt om i Europa och spelade på festivaler som Sweden Rock och Live at Heart. Albumet "Nekromant" (som släpptes under bandets tidigare namn, "Serpent"), blev mycket väl mottaget av såväl kritiker som fans och ledde till en stark start. 

2017 släpptes bandets andra fullängdare, en mörk och tung skapelse kallad "Snakes & Liars". Detta verk har fått nästintill odelad lovprisning från både nya och gamla lyssnare och med denna platta visar bandet inga tecken på att sakta ner eller byta sound. Skivan genererade också ett skivkontrakt med deras nuvarande bolag, amerikanska Ripple Music.
NEKROMANT bär fortfarande fanan för enkel och gammaldags hårdrock och kommer fortsätta att göra så.

https://www.facebook.com/Nekromantband/