Klubb / THE BONGO CLUB + BOTTLECAP + BASEMENT BOUT

THE BONGO CLUB

"They sound fantastically cool! It’s stupid and intelligent at the same time."

Orden ovan kommer från Owen Morris, stjärnproducenten bakom band som Oasis, The Verve och Kaiser Chiefs.

 

Ingen av medlemmarna i The Bongo Club har ens fyllt 25 men sedan första släppet 2014 så har Boråsbandet gjort över 250 spelningar i 18 länder och när de den 23 februari släpper sin nya platta ”Anybody Have A Lighter?” så kommer listan på svettiga dansgolv, länder och kontinenter att göras betydligt längre.

The Bongo Club är en liveupplevelse som stannar kvar i minnet riktigt länge.Texter om livet – kärlek och glädje, hat och uppgivenhet, drivande gitarrer och en intensitet som är omöjlig att värja sig emot gör The Bongo Club till en rock’n’roll-show du inte vill missa.

 

BOTTLECAP

 

Det finns olika sätt att presentera ett band på. Du kan vara mystisk genom att beskriva bandet med luddiga metaforer. Du kan kladda ner historien om hur de bildades, vem som spelar vad och tråkigt, tråkigt, tråkigt. Det skiter vi i. Pang på!

Bottlecap är en trio taniga, unga män från Göteborg. Diggar du rock ’n’ 
roll kommer du att älska dem. Vill du se en djurisk urladdning på scen där vad som helst kan hända? Då kommer du inte att bli besviken. Det här är ett band som skriver bra låtar och gör vansinniga spelningar. De turnerar intensivt - 2017 korsade de globen för att spela i Australien, där CherryRock017 på AC/DC Lane i Melbourne var ett av stoppen. Detta följdes upp av en tätt packad festivalsommar i Spanien (Costa del Rock ’n’ Roll) och Norge. Live, det är där det händer. Och nu händer det i Göteborg. På Sticky Fingers. YES!

 

BASEMENT BOUT

 

Växjöbandet Basement Bout kommer till Sticky Fingers för att göra sin Göteborgsdebut! 
Med influenser från 90- och 2000-talets indie, alternative och garage rock revival-scen levererar bandet en fullskalig indiesetlist, med låtar som innehåller allt från idiotiska garageriff till dansanta popmelodier.

 

https://www.facebook.com/basementbout/