Nattklubb / PRIEST + support LIZETTE LIZETTE + NATTSKIFTET

STICKY FINGERS | LÖRDAG 24 MARS | ÖPPET 21-04

TOP FLOOR -  Live: PRIEST + support LIZETTE LIZETTE

 

Romo Night är djs på Top Floor under hela kvällen, kom gärna i god tid och lyssna bl a på vårt kommande album innan Lizette Lizette, efter Priest blir det finfint Romo Night dansgolv med allt från Fad Gadget till Covenant, Visage till The Hacker, Depeche Mode till Vitalic och däremellan DAF, Yazoo, Kraftwerk, Lustans, Erasure, OMD, Nitzer, A Split Second, Ultravox, Devo, Simple Minds - ja ni vet, coolt och svängigt.

 

PRIEST

Electropopsundret med ex-medlemmen från Ghost som har tagit Sverige och synthvärlden med storm! Nu är det dags att inviga bandet i Göteborg och även alla ni Ghost-fans har chansen att se dem live. Redan 2010 började tanken på Priest som band och 2015 sattes det igång på riktigt. De har både ett starkt visuellt och musikaliskt uttryck. Deras elektroniska influenser är tydliga, en blandning av klassisk musik, mörk metal och popmelodier.

 

https://www.facebook.com/priestofficial/

 

LIZETTE LIZETTE

Som en del av den nya vågen inom den elektroniska musiken i Sverige kan vi med glädje presentera Lizette Lizette som en utav kvällens supportakter. Efter släppet av albumet "Queerbody" fick Sveriges electropopscen upp ögonen för något annorlunda som triggade våra sinnen på nytänkande sätt. Musiken är varierande och har även mörkare inslag som vi kan höra i den senaste singeln "Trendslav". Kort efter att singeln släpptes så nominerades Lizette till "Årets Pop" och "Årets Nykomling" i Gaffa-priest.

https://www.facebook.com/lizettelizettequeer/

 

NATTSKIFTET

Nattskiftet bildades 2015 och gjorde sin debutspelning på Electronic Summer-festivalen samma år. Sedan dess har vi fått debut EPn "Aceton" och med spelningar på Progress12 och Electronic Winter fått smakprov på det kommande albumet. Dansvänlig EBM på svenska och en musikalisk injektion till den svenska scenen

https://www.facebook.com/nattskiftetmusik/