KLUBB / KVASAR + JÄTTEDAM

STICKY FINGERS | FREDAG 19 JANUARI | ÖPPET 21-03
 
LIive på klubbscenen: KVASAR + JÄTTEDAM

 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik

Kvintetten Kvasar sattes samman för ett år sedan och har sedan dess skapat en go blandning av musik, spelat på scener så som Jazzhuset, Sticky Fingers och Pustervik.
Bandet består av sedan länge goda vänner, varav flera spelat tillsammans i många år.
De skapar dynamisk progressiv rock’n’roll med starka influenser från 60- och 70-talens era. Band som t.ex. Led Zeppelin, King Crimson och Pink Floyd är husgudar.
Musiken är ena sekunden explosiv, mäktig och fylld med frustration eller rädsla. Nästa en drömsk matta av dimma och den tredje fyllt med ett drivit gung!

 

http://facebook.com/kvasarband/
 

 

 

Jättedam är en musikalisk energi som under vissa omständigheter frigör sig och tar form som en gemensam själ som väcker liv i känslor och fantasi.

Ta pop och folkmusik, lägg i en fusiongryta och krydda med svensk 70talsrock" Det är en av många saker som sagts om bandet Jättedam som har sina rötter i Flen men har fostrats på många platser runt om i landet där det funnits en scen. Ett regelbundet pendlande till huvudstaden präglade dom första åren vilket ledde till att den första skivan "Om någon frågar så har vi aldrig existerat" spelades in just i Stockholm. Befann man sig på skottvångs gruva 2014 så fick man även se dom spela förband till det legendariska proggbandet Ragnarök. Nu har Jättedam slagit sig ner i Göteborg, vässat udden, höjt volymen och suddat ut gränserna.

 

https://www.facebook.com/jattedam/?ref=br_rs