THE KRISTET UTSEENDE + F F F / SLUTSÅLT

 

 

DETTA ÄR ETT SEPARAT ARR PÅ TOP FLOOR MELLAN 19-23

 

NATTKLUBB 23-04

Några dagar innan jul dyker The Kristet Utseende upp som ett hårt paket på posten!

 

Tyst smyger de upp bakom en intet ont anande media och murvelkår, för att än en gång dra ned dess byxor… Det är dags för landets mest egensinniga och märkliga musikkonstellation att åter ställa sig i frontlinjen… Denna gång i en svensk musiksamtid kantad av en transcenderande paradigm; en tid av morgongäspande medvetanden, genomläckande alternativa dimensioner och nyvetenskapliga spekulationer kring bortomjordsligt liv. En zeitgeist där materialismen mer och mer får ge vika för spirituell alkemi och självinsikt på gruppmedvetandenivå… Sedan starten 1993 har denna svenska kvintett kommit att etablera sig som ett av Sveriges främsta rockband.

Med sina två första album – 1994:s ”Sug Och Fräls”och 1996:s hyllade ”Pang På Pungen I Portugal” testade Pastor Fahlberg och hans libertinska garde hur långt man kan gå med sin vansinneshårdrock… Efter albumet ”Djävulsvingar Över Kapellet” och bipolärt turnerande innefattandes samtliga skrymslen och hörn i Svedala, bestämde sig bandet för att lägga musiken på hyllan och gjorde sommaren 1999 sin avskedsspelning på den anrika Hultsfredsfestivalen… (En spelning som f. ö. filmades av SVT men aldrig sändes.)

Åren gick och däremellan erhölls tusentals mail och brev från gamla och nya fans som mest av allt önskade att The Kristet Utseende skulle resa sig ur graven. Det tjatades, det gnatades och pratades. Sakta men säkert väcktes elden återigen. Det var dags för ännu ett korståg. Året var 2005, och nytändningen ett faktum. Sedan återföreningen har bandet uppträtt på samtliga svenska stora musikfestivaler, fullsatta och kokande rockklubbar, spelat på Close-Up kryssningar, och tillsammans med ROBYN slagit publikrekord på anrika NALEN i Stockholm och släppt sitt fjärde album ” Sieg Hallelujah”… I december 2012 släpptes en box ”Frälsnigiös Sextas: Psykosens Gudomliga Essens” med nymastrade versioner av bandets två första plattor och en bunt bonuslåtar. Senaste skivan ”PERVOGENESIS” släpptes förra året och Kristet gjorde ett utsålt Sticky Fingers.

Nu kommer de tillbaka för att fira in julen på Sticky

 

F F F eller Fem Förkrympta Förhudar som det fullständiga namnet är.

Det är Tribute bandet som gör den ultimata hyllningen till den största lyrikern, textförfattaren och skalden som världen skådat, nämligen ONKEL KÅNKEL.  
Fick du aldrig ta del av Onkels egna spelningar innan hans alldeles för tidiga bortgång, så är   F F F det närmsta du kan komma.
Kan vara bland det bästa dina öron, ögon och din könspartikel nånsin får ta del av.
Så va inte stelbent utan va flexibel, ta chansen och sätt dig på din trehjuling och knalla iväg till   Sticky fingers den 16e November.
Du vill inte missa detta.
Kort sagt!
En show i världsklass!