TROUBLEMAKERS, DEADHEADS, JUNKSTARS, LYCKLIGA GATAN

DETTA ÄR ETT SEPARAT ARR PÅ TOP FLOOR

VÄLKOMNA ska ni varas till denna eminenta kväll på TOP FLOOR med 4 band av högsta klass! 
Vi bjuder till med en kusligt bra kombination av göteborgspunk deluxe och actionrock av högsta rang (det är ju ändå halloween, typ) !

Troublemakers, Deadheads, Junkstars och Lyckliga Gatan står för underhållningen! 

 

Troublemakers 
Medan musiktrender kommit och gått har Troublemakers bitit sig fast med sin okomplicerade rock'n'roll punk på svenska. Med rötter i den tidiga svenska punkmyllan har de överlevt sig själva och ett otal statsministrar.

Troublemakers signum har alltid varit integritet, spelglädje och energi.

2010 blev dom vinnare i kategorin punk/hardcore på Manifestgalan för deras senaste cd "Made in Sweden".
Sju fullängdare, ett flertal singlar och medverkan på diverse samlingsskivor har gjort Troublemakers till ett utav Sveriges viktigaste punkband. Dom har erövrat sex huvudstäder och gjort över 400 spelningar runt om i Sverige och i sex europeiska länder.

https://www.facebook.com/punkrockgbg/
https://open.spotify.com/artist/1TCOtUmprjwM5jPw5Exicn

Deadheads 
Fyra dönickar som spelar actionrock av den snabba sorten. 
Deadheads började lira sin energiska rock vintern 2012 med ambitionen att göra grymtbra rockmusik med fokus på ett tight och drivande grundkomp bakom själfylld sång och riviga gitarrsolon. Hittills har det hänt mycket i Deadheadsfabriken. Flera vinylsinglar har släppts och sålts slut på olika internationella bolag. Debutalbumet "This is Deadheads first album(it includes electric guitars) släpptes i maj 2014, på spanska Ghost Highway Recordings. Skivan mottog mycket bea recensioner. Deadheads har även hunnit turnera i flera delar av Europa och spelat ihop med band som Turbonegro, Imperial State Electric, Datsuns och Monster Magnet.
Våren 2015 återsläpptes debutskivan av tyska High Roller Records.
Oktober 2015 kom album nummer två "Loadead" och även denna släpptes genom High Roller records och fick mycket bra recensioner. Bortsett från nya singelsläpp och återutgivningar av tidigare slutsålda skivor. så kommer album nummer tre "This one goes to 11" den 26/1 2018, så håll i hatten!

https://www.facebook.com/deadheadsband/
https://open.spotify.com/artist/3paYMLyPLEPC23eafpt652

Junkstars 
Senast Junkstars visade sig på vägarna var det på Europaturné med Backyard Babies. Med mycket i bagaget, inte minst tre album där det senaste albumet "This Means War" har hyllats både på radio och i punksvängen. Nu är bandet aktuella igen.

Stockholmsbaserade grabbarna med Skåningen i spetsen kommer och gästar oss. Trion gillar att repa, åka hoj, och hänga på festivaler. Amerikansk punkkänsla med rock'n'roll riff. Svårare än så behöver det inte bli. Ett familjeband med mycket värme och ännu mer svett. 

www.junkstars.se
www.facebook.com/Junkstarsofficial
Instagram @junkstarsofficial
#Junkstars
http://www.junkstars.se/

Lyckliga Gatan öppnar upp kvällen när ni är redo med en öl i strupen

Efter mer än ett år från göteborgs gator och torg och en längre paus kommer nu Lyckliga Gatan tillbaka! Med sig har de ett rykande färskt minialbum på fem riktigt goa låtar och dessutom med en sprillans ny trummis som ska presentera för er! hon är dessutom snygg! bara en sån sak!
Lagom till giget kommer den nya plattan dyka upp på spotify, men fram tills dess kan ni lyssna på första släppet! 
De kommer garanterat bjuda på klassiker som spårvagn, tuffare än dig, Finns det någon sanning etc,i Sann punkanda dönar de av Deras nya femlåtar på mindre än 7 minuter! Görer eder färdige för ett lejonvrål i en zombiestad!

https://www.facebook.com/bandetlyckligagatan/
instagram @lyckligagatan_gbg
https://open.spotify.com/artist/2ACQFi0rFvdg9IJt7iT82x