KLUBB / THE HAWKINS + SLEEPING HAZE

STICKY FINGERS | LÖRDAG 21 OKTOBER

ÖPPET 21-04 | HAPPY HOUR TILL 22| TOP FLOOR ÖPPET 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: THE HAWKINS + SLEEPING HAZE
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt så vi har vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag. 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
 
Kvällens burgare: "SAY CHEESE"
180g egenmald svenskt krav-märkt högrev, Monterey Jack ost, rödlök, tomat, sallad, husets dressing och bröd från lokalt bageri - serveras med våra goda Country Fries
 
**** DJ Top Floor: Ricard | Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: tba | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

THE HAWKINS

The Hawkins kommer tillbaka till Göteborg för en spelning på Sticky Fingers den 21:a oktober! Med sig i bagaget har de en rykande färsk debutplatta! ”Ain’t Rock n Roll” [Gain/SONY] släpps den 6:e oktober.

Göteborg har blivit något av en andra hemmaplan efter flera spelningar i våras på Göteborg Rockfest, med Dan Reed Network och på Chalmers valborgsfirande.

 

The Hawkins är en enhet. De är fyra bästa vänner – både på och av scenen. Detta är något som genomstrålar allt. Bandet är medlemmarna – medlemmarna är bandet. Det märks inte minst när de levererar sin energiska rock och blåser allt och alla av scenen.

 

De levererar ett eget sound som har sina rötter i 60/70-talsrocken med band som Deep Purple och Led Zeppelin, men med en ordentlig tempohöjning och en rekorderlig dos av punkattityd, fest och glädje. The Hawkins är inte ett av många retroband. För även om de stolt förvaltar arvet på bästa möjliga sätt, så har de siktet ställt på framtiden – något som hörs.

 

The Hawkins har spelat på allt från små klubbar runtom i landet, till stora festivaler såsom Sweden Rock, Metallsvenskan och Peace and Love. I november 2016 avverkades bandets första Rysslandsturné, där 3 200 kilometer avverkades. Totalt var det 10 spelningar i 10 olika städer på lika många dagar.

Tillsammans har de avverkat över 100 spelningar tillsammans. Detta har gett dem en otrolig rutin som tydligt märks när de spelar. Förutom gig på Sveriges klubbar och festivaler har de även spelat förband till grupper som Mustasch, Lillasyster, Hardcore Superstar, Dan Reed Network, Sir Reg, Hank of Sweden, Heavy Tiger och Wolf för att nämna några.

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLph-nQBQTFAh8zShaaUZKPoxdHx9TH3PP

Spotify: https://open.spotify.com/user/pekelof/playlist/2TfKmpo71QXWYlnVF3yNL3

Facebook: https://www.facebook.com/thehawkinsswe/?fref=ts

The Hawkins Youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCV4Gr09jdDzPMA9_Qzu1t3w

Instagram: https://www.instagram.com/thehawkinsband/

 

 

SLEEPING HAZE

Sleeping Haze är ett alternativt rockband med rötterna i stoner, blues och psykedelisk rock. 
Idén till Sleeping Haze föddes i en lada i Smålands dimmiga skogar. Sedan dess har visionen varit densamma, att skapa något unikt, ärligt och dynamiskt. Musiken är alltid det som står i fokus, och inga detaljer lämnas till slumpen. 2014 bytte bandet skogarna mot Göteborgs betong. 

https://open.spotify.com/artist/03N12JbhjQwPWia6ibPhi1?si=SUER0krp

https://youtu.be/w_2j-rjZpu0