WOW WEEKEND - SPUTNIK MONROES + OVERDRIVE SOLUTION

STICKY FINGERS | LÖRDAG 12 AUGUSTI
ÖPPET 19-04 | TOP FLOOR ÖPPET

PÅ KLUBBSCENEN: SPUTNIK MONROES + OVERDRIVE SOLUTION

 

WAY OUT WEST WEEKEND 
OBS! 
Sticky Fingers är inte en Stay Out West-klubb. Dvs: du behöver INTE HA FESTIVALARMBAND FÖR ATT KOMMA IN, istället kan man betala som vanligt i entrén. 
Vi kommer dock att erbjuda "FRI ENTRÉ FÖR GÄSTER MED FESTIVALARMBAND HELA HELGEN I MÅN OM PLATS". 

 

OBS! FÖR SPELNINGEN MED VERONCIA MAGGIO GÄLLER EJ FRI ENTRÉ MED FESTIVALARMBAND. FÖR ATT FÅ KOMMA IN MÅSTE DU GENOMFÖRA EN AKTIVERING PÅ WAY OUT WEST-OMRÅDET: FÖLJ WAY OUT WESTS INSTAGRAM FÖR MER INFO
 
UTESERVERINGEN ÖPPEN
Sticky Fingers uteservering är ju för många synonymt med sommar så vi passar på att ha vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.
 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
 
Kvällens burgare "SAY CHEESE"
180g egenmald svenskt krav-märkt högrev, Monterey Jack ost, rödlök, tomat, sallad, husets dressing och bröd från lokalt bageri - serveras med våra goda Country Fries
 
**** DJ Top Floor: Johan| Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: Anton | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

 

 

PÅ SCEN: SPUTNIK MONROES + OVERDRIVE SOLUTION

 

Mitt i alla festligheter under way out west kommer här ett alternativ för er som vill uppleva ärlig enkel actionrock. Med kort varsel fick vi tillbe självaste poseidon för att få tillåtelse att fara över havet i väst, en och en annan tidtabell för såväl färja som spårvagn har grundligt utstuderats! Med marginaler på vår sida har vi lyckats få ihop två band med rötter från göteborgs norra skärgård som tillsammans har en historia ihop om sträcker sig långt bak i tiden!
Denna kväll bjuder Sputnik Monroes och Overdrive solution er på en dundrande show! En och en annan överraskning får ni nog oxå stå ut med!

 

Sputnik Monroes på scen 23:30

I ett besynnerligt virrvarr av förödande krafter framtonat genom besudlande andetag av självaste lucifer uppstod ett band , Ett band som krigat sig igenom timmar i replokalen där osämjor och ovilljor härjat fritt likt groupies efter Lemmy, Ett band där oxå en vilja att göra det de vill överskrider det negativa, ett band som tack vare hårt slit fått sig ett sound, ett band som inte följer musiktrender, ett band som kort och enkelt hälsar er
-We are Sputnik Monroes and we play rock n roll!

https://www.facebook.com/SputnikMonroes

här är låten catch it ni kan lyssna in er på
https://www.facebook.com/mikael.ohlauson/posts/1459368594098891

Overdrive Solution på scen 22:30

Sent en midvinternatt ute på en ö i havet känndes det som nånting fattades, svaret vet nog ingen men Vi är Overdrive Solution och vi spelar snabb rock. Som består av trummor gitarr bas och sång. Vi gillar musik och försöker alltid att leverara en bra show/spelning. 

https://www.facebook.com/OverdriveSolution/

spotify 
https://open.spotify.com/artist/3vlnhOQ7ZZzCR5uUokq4Xk