KLUBB / FALL OF ADAM - AVSKEDSPELNING

STICKY FINGERS | LÖRDAG 5 AUGUSTI
ÖPPET 19-04 | HAPPY HOUR TILL 21  | TOP FLOOR ÖPPET 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: FALL OF ADAM
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.
 
Passa på att prova våra smarriga burgare
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-

 

Kvällens burgare "SAY CHEESE"
180g egenmald svenskt krav-märkt högrev, Monterey Jack ost, rödlök, tomat, sallad, husets dressing och bröd från lokalt bageri - serveras med våra goda Country Fries
 
**** DJ Top Floor: Gordon| Commercial House/Electronisk/Dance/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: tba | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

FALL OF ADAM

Har du inte sett FOA innan så passa på att göra det nu!

Det är deras sista spelning  någonsin och det finns inget bättre ställe än att på hemmaplan Sticky Fingers att avsluta detta!

 

"Tiden har kommit som det gör för alla band till slut. Det är sorgligt men sant. Många av oss har känt under en längre period att det vanliga livet har hunnit ikapp och vi är inte riktigt de vi var när vi startade bandet för 6 år sedan.

 

Vissa undrar säkert vad som hände med vår skiva. Den är tro det eller ej fortfarande under arbete och kommer att släppas. Det lovar vi! Musikvideon lika så.

 

Fuck vad det känns tråkigt att skriva den här texten. Vi har haft ASKUL och lärt oss så mycket om musik, människor, jobba i grupp och vad svett och tårar innebär.

Så för er som har varit med oss genom åren, kom och röjj med oss! För er som inte har någon aning om vilka vi e, passa på nu för det är sista chansen! 

Ses på Sticky!"

 

https://www.facebook.com/FallOfAdamOnline