KLUBB / VULKAN + KHADAVRA

STICKY FINGERS | LÖRDAG 29 JULI
ÖPPET 19-04 | HAPPY HOUR TILL 21  | TOP FLOOR ÖPPET
 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: VULKAN + KHADAVRA

 

HÅKAN HELLSTRÖM-WEEKEND
Vi bjuder nu in till stor för-och efterfest den 28:e och 29:e juli för att fira denna Göteborgsikon! 
Dj´s på klubbgolvet: Miss Furness bjuder på massvis med Håkan och ett riktigt indie och popdansgolv - det blir dans, dans, dans **
Glenn Udéhn kommer att spela live med sitt band på klubbscenen!
Räkna med en hel helg i Håkans tecken!
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.
 
 
GLADA PRISER PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 21:00

Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
 
**** DJ Top Floor: Broström | Commercial House/Electronisk/Dance/Håkan/Rnb/Funk/Soul/Hip hop.**
** DJ mellanplan: MISS FURNESS | Rock/Håkan/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

VULKAN

Från de värmländska skogarna kommer Vulkan med sin progressiva rock. Influerade av band såsom Tool, the Mars Volta, Pink Floyd och Porcupine Tree har de skapat ett unikt sound som nästan inte påminner om något annat.

Deras debutalbum ”mask of air” släpptes våren 2011. Ett mångfacetterat album som kan beskrivas som en blandning av organiserat kaos och känslor. Albumet fick mycket god kritik som att Marcus Grahn, då skrivandes för VF och Sweden Rock Magazine, utnämnde den till årets album. I kölvattnet av albumet följde spelningar på Sweden Rock, Putte i Parken, Slottskogen goes Progressive, Progressive Circus m.m.
Nästa album, ”Observants”, fick vänta fem år från det första och släpptes 2016. Detta album är mer en konceptuell resa med en tyngre ljudbild och en mer modern touch. Sedan sitt släpp har detta album veckans album i spansk radio och även detta fått ett antal hjärtevärmande recensioner.
Våren 2016 fick Vulkan två nya medlemmar och efter dessa vuxit in till en naturlig del av bandet har de fått en ny växande aptit för att komma ut och spela och ännu en gång sprida de Vulkaniska ljudlandskapen.

https://www.facebook.com/thebandvulkan/

 

 

 

HADAVRA

Khadavra, ett band med ursprung  i den värmländska skogen, som tillitar sig på känslor och intuition för vägledning. Musiken har rötter i 70-talets Black Sabbath, Pink Floyd och King Crimson, men blandar fritt in annat såsom Wagner, Slowdive, Opeth och Tool. Vemod är nyckelordet när en ska sätta fingret på hur musiken får en att känna, då denna skapas med inspiration från upplevelser som är positiva och negativa, verkliga såsom overkliga.

https://www.facebook.com/khadavra