KLUBB / PREKARIATET + MY KILLING GAME

ONSDAG 24 MAJ | ÖPPET 20-00
 
Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.  
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik 

 

Live: PREKARIATET + MY KILLING GAME
 
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar/Metal & Hårdrock. **

PREKARIATET

Ur askan av det nedbrunna samhällsmaskineriet reser sig Prekariatet. En samhällsklass utan fasta anställningar, som hyr sin bostad i andra hand och därmed lever i ovisshet. Detta är något som indiepunk-bandet Prekariatet tagit vara på i sin identitet och sina texter. Med ett nytt spännande tilltal som är svårt att hitta på den svenska musikscenen idag går det att dra paralleller med det egna kollektivet Studio Chapman såväl som klassisk svensk punk. Med molligt, rakt, upptempo öppnar de sin nysläppta EP med ett självbetitlat spår som sätter ton för en sylvass EP. Den fortsätter med både personliga och allmänmänskliga skildringar, inte utan en samhällskritisk touch både mellan och mitt i raderna. EPn är producerad av Pär Larsson från En Svensk Tiger, mixad av Anders Borgh från KUST Studio och mastrad av Linus Andersson från Elementstudion. Den 24 maj intar Prekariatet Sticky Fingers scen där de för första gången framför låtarna från sin nysläppta EP.

 

https://www.facebook.com/prekariatetband/

 

My Killing Game gör starka, melankoliska poplåtar med fokus på storslagna refränger, där elektroniska ljudbilder möter mörka indie-gitarrer.

De fick sin första uppmärksamhet 2012 när låten "Utopia" valdes av GP Scen-juryn för att delta i finalen på Järntorget. Därefter har de uppträtt på bl.a Kulturkalaset, släppt sitt debutalbum och nu senast den sprillans nya electropoppiga singeln "Elephant".

Spotify:
https://play.spotify.com/artist/0cEk9sfePJmY3ima18oZmR

Facebook:
www.facebook.com/mykillinggame

Youtube:
www.youtube.com/mykillinggame