ABRAMIS BRAMA VS THE ORDER OF ISRAFEL

ABRAMIS BRAMA OCH THE ORDER OF ISRAFEL PÅ TOP FLOOR FRÅN CA 22:30

Ojojoj nu blir det ett riktigt tungviktsmöte här på Sticky Fingers, i ena ringhörnan har vi Abramis Brama med sin November/Sabbath-influerad hårdrock på svenska och i andra The order of Israfel som köttar tung doom.

 

ABRAMIS BRAMA 

Tung hårdrock på svenska med bandet som redan 1999 debuterade med skivan " Dansa tokjävelns vals" och därefter har släppt ytterligare fem studioalbum och en live-skiva. 
Abramis Brama har nominerats till P3 Guld och spelat på Sweden Rock festival hela 4 gånger.
Abranis Bramas musik smälter samman med det tidigasvenskspråkiga rockarvet från Pugh Rogefeldtoch November med Black Sabbaths tyngd; Mountains sväng men har även inslag av folkton och psych.
Senaste skivan enkel biljett kom i maj 2014 och just nu jobbar bandet på en uppföljare. Från vilken det säkert kommer några smakprov när Abramis Brama gästar Sticky Fingers för en kväll i tungrockens tecken!
Abramis har turnerat flitigt under 2017 års första månader och gör nu sista helgen för våren innan sommar och festivaler tar vid.
I höst blir det nya tag med release av nya skivan!

 

THE ORDER OF ISRAFEL

7 maj 2016 släppte The Order of Israfel sin nya platta ”The Red Robes” på Napalm records.
Detta är uppföljaren till succédebuten ”Wisdom” som släptes i augusti 2014!
Responsen var fantastiskt bra runt om i EU och US med mängder av recensioner, genomsnitt8/10, intervjuer och många skriver upp den till 2014´s platta i Doom, hårdrock, metal! Videon till titelspåret från förra plattan har över 180 000 visningar.
Bandet har följt upp första skivan med över 50 spelningar runt om i EU.
Bla 2 st main suport turnéer till Pentagram samt gig på Sweden rock festival, Hammer of Doom, Desert fest London, Heavy Days in Doomtown.
Bandet består av: Tom Sutton, Patrik Andersson Winberg, Hans Lilja och  Staffan Björck
Nu är det då äntligen dags för TOOI att åter spela i  sin hemmastad Göteborg .