KLUBB DEFUSED / THE END OF GRACE + ZONETRIPPER

KLUBB DEFUSED PRESENTERAR
FREDAG 12 MAJ | ÖPPET 21-03
 
Live: THE END OF GRACE + ZONETRIPPER

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.  
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik 
 
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar/Metal & Hårdrock. **

THE END OF GRACE

The End Of Grace - är ett metalband från Göteborg. De är tillbaka med en ny singel gästandes Jens Westin från Corroded.  ”Thought In Patterns” är en metallbit gjord av hårdrock som kommer att lämna dig med ett stort leende. Det hela kom till av en slump när Jens Westin lyssnade på låten backstage på en av deras (Corroded) shower och förälskade sig i låten och frågade helt enkelt om bandet ville att han skulle lägga sången, och resten är historia som man brukar säga. Det är definitivt en steg bort från normen av The End Of Grace sound, men grabbarna kunde inte försitta chansen att göra något kul tillsammans med sina gamla goda vänner i Corroded.

 

”Thought In Patterns” släpptes fredag 14 april genom Ilumnirec och Ilumnirec Studio. Låten kommer att följas av nya debutalbumet ”Infinite Shadows Of Memories”, som kommer att släppas i maj 2017.“Som det ser ut just nu, finns det absolut inga gränser i vad som ska kunna åstadkommas från dessa herrar./ As it stands right now, there are absolutely no limits to what is to be accomplished by these men.”Micke Andersson - ROCKBLADETThe End Of Grace, BiografiMed över 700.000 spelningar på Spotify som en oberoende akt vilket i dessa dagar av musikbranschen är något helt unikt. Sveriges kommande melodiska bluescore akt The End Of Grace är garanterade att stå ut med mixen av Kriss Paniks brutala deathcore sång blandat med tunga pop/blues/soul refränger som kommer ta den svenska metalscenen med storm. Genom att få nya fans oavsett var de spelar, har de har den magiska förmågan att tilltala alla med sina garanterat energiska livespelningar!

 

The End Of Grace har etablerat sig på en internationellt övermättad metal scen och har gjort sig ett namn med sina energiska och ärliga liveshower och vinner ny publik oavsett var de än spelar i världen. Bandet har gått igenom vissa förändringar de senaste året och har nu landat med färskt nytt blod och bandet är tillbaka med sitt debutalbum ”Infinite Shadows Of Memories” där killarna har experimenterat med nytt material och nya sätt att skriva på och har utvecklat sitt sound vidare då de ansåg att något saknades. När en gammal vän till bandet (Glen Gilbert från Hide The Knives) kom in för att hjälpa grabbarna att lägga sång på en låt blev han förälskad i det nya soundet och allt utvecklades snabbt till just debutalbumet ”Infinite Shadows Of Memories”.Soundet kan bäst beskrivas som en rik blandning av metalcore, blues, dubstep, hårdrock och rakryggad metal.

 

Bandet ville experimentera med de extrema texturerna mellan ljus och mörker och har definitivt uppnått det på ”Infinite Shadows Of Memories”Allt nya material släpps genom Ilumnirec och Ilumnirec Studios.The End Of Grace isKriss Panic - VocalsJimmy Bergman - GuitarAdde Larsson - DrumsGlen Gilbert - Vocals and GuitarNick Eklöf - Bass and Hippiness 

https://www.facebook.com/TheEndOfGrace/

 

ZONETRIPPER

Zonetripper- bildades av rock/metal producenten Fredrik Reinedahl, känd somproducent, mixare och tekniker åt band som Solstafir, Burst, Peter Dolving,Opeth, Gadget, Memfis med flera. Bandet består förutom Fredrik på gitarrockså av Anette Lith på sång, Kalle Persson på trummor, Niklas Abrahamsson
på keyboard och Waldemar Skoglund på bas.Bandets musik är en tung blandning av rock och metal, och som med hjälp av Anette Liths röst och scenpersonlighet får en helt unik atmosfär och inramning.Den första videon, ”Disconnected”, gjordes klar strax innan nyår, och är enhyllning till de som kämpat för att rädda vattnet och stoppa nya oljeledningengenom USA och genom uråldriga och heliga indianterritorium, händelserna som
blev kända som NODAPL och Standing Rock. Musikvideon spelades in ochredigerades av videoregissören och fotografen Ninja Agborn och släpptes den29:e december 2016, årsdatumet för Wounded Knee massakern 1890.Zonetripper är i full gång med att avsluta inspelningen av sitt förstafullängdsalbum och kommer befinna sig i studion under sommaren. Mer information om Zonetripper kommer att finnas tillgänglig på:

https://www.facebook.com/Zonetripperofficial/?fref=ts