KLUBB / FIRSTBORN + WHITE LIMO

STICKY FINGERS | FREDAG 21 APRIL | ÖPPET 21-03  
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: FIRSTBORN + WHITE LIMO

 

Uteserveringen öppen!
Sticky Fingers uteservering är för många synonymt med sommar och eftersom våren äntligen är här så har vi vår härliga OUTSIDE BAR öppen från torsdag-lördag.  
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 38:- / Cider 38:- / Glas vin 38:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik 
 
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar, Metal & Hårdrock. **

Borås/Göteborgs bandet FIRSTBORN är inga nybörjare , 3 Europa-turnér, 1 Englands-turné & över 70 spelningar gjorda 2012-2015. 

Steget från ett tyngre metalsound där liknelser till band så som Parkway Drive & Muse har gjorts av tidningar så som Close Up Magazine, går nu mot ett  större rockarena sound med liknelser till band så som 30 Seconds To Mars & Anberlin. Nu släpps äntligen bandets andra album!

 

https://www.facebook.com/firstbornofficial/

 

 

 

White Limo plockar upp och tar med dig in i den stora rockshowens värld där vackra melodier och drivande rytmer dominerar. Dela en kväll med oss, dela glädjen och energin med alla! 

Med singlarna Queen och Fixing Replacing i ryggen är våren fylld av bokningar runt om i hela Sverige, samtidigt som en rykande färsk EP är på gång. White Limo har funnits sedan 2012 och har med sin lyxiga arenarock lyckats fylla det tomrum som  nns i rocksverige. In uenser från bland annat Foo Fighters, Muse, Queens Of The Stoneage och Biffy Clyro hörs tydligt i deras musik.
Bandet följer nu upp singeln Queen från Oktober 2016 med nya Fixing Replacing. En bombastisk men intim rockhymn, som osar storslagen arenarock.
Debutalbumet Secret Sounds släpptes 2013 mixad av Henryk Lipp (Millencolin, Thåström, Håkan Hellström) rosades i press och tog bandet runt om i Sverige. Andra albumet Magic Formula släpptes i februari 2015 och rosades även den. Magic Formula går djupare in i den  nslipade arenarocken och gör det tydligt att White Limo från Göteborg har hittat sitt sound.
Bandet består av 4 drivna killar som brinner för musik och har siktet på att få dig att sätta dig i den vita limousinen och ta ditt livs resa. Just nu kan du höra oss i vår nya podcast ”White Limo Rocks Podcast” som handlar om bandet. Du kan även se oss live ute på vägarna i Sverige i mars.

 

https://www.facebook.com/whitelimo.se/?fref=ts