Klubb / AVIANA + HEARTACHES + AWAKE THE DREAMER

STICKY FINGERS | FREDAG 3 MARS | ÖPPET 21-03 
 
LIVE PÅ KLUBBSCENEN: AVIANA + HEARTACHES + AWAKE THE DREAMER 
 
Passa på och prova våra smarriga burgare
Helgens tips: THE BEAST
 
180 gr Högrev, bacon, pepperjackost, tomat, rödlök, isbergssallad, Jalapenos, chipotledressing.
serveras med pommes, coleslaw och saltgurka.
 
HAPPY HOUR PÅ MAT & DRYCK FRAM TILL KL 22
Stor öl 36:- / Cider 36:- / Glas vin 36:- / Kvällens Burgare 99:-
Så kom ner o häng ta en burgare och en kall och lyssna på grym livemusik
 
 
** DJ mellanplan: Wallin | Rock/Indie/Pop/Soul/Garage/Alternativ. **
** Nedre baren: Jocke PF | Öl/Drinkar & Hårdrock. **

Aviana

Aviana är ett nytt, ambitiös metalband som har sin kärna i Göteborg. Bandet började skriva sitt debutalbum 2015 och resultatet blev "Polarize" - ett album som blandar tunga aggressiva bitar med melodiska sing-alongs och texter med ett tydlig, starkt budskap. Albumet kommer att släppas den 20 januari 2017.

Med en stark vilja att vara det bästa möjliga livebandet, är oförglömliga liveframträdanden på scenen alltid huvudtanken i processen med att skriva ny musik. Aviana satsar nu på att lämna avtryck på metalscenen med debutalbumet och att turnera så mycket som möjligt. Bandet har sina influenser från ett brett spektrum av artister, där band som Nortlane och Fit For a King bidrar till de mörkare delarna och band som Bring Me The Horizon representerar det melodiska inflytandet.

Första singeln "Canvas", släpptes i början av November 2016 tillsammans med en musikvideo som har hyllats från flera olika håll i världen. Singel nummer två; "Reach" släpptes en månad senare och visade bandets hårdare sida och musikalisk bredd genom att vara mycket mer aggressiv och hård rakt igenom.

 

https://www.facebook.com/avianaswe/?fref=ts

 

 

Heartaches

Heartaches är ett emo / hardcoreband från Sverige etablerat 2014 i Helsingborg, och bildas av sångaren Casper Frisk och gitarristen Tom Mähler.
Heartaches är ett band med influenser från många olika genrer, som inspirerar dem att skriva tung och samtidigt emotionell musik. Syftet med blandningen mellan tung och emotionell musik är att verkligen komma in i människors hjärtan och få dem att framhäva känslan i sin musik.
Allt började med låten "Memorial" som Casper och Tom skrev för Caspesr pappa som gick bort i cancer 2012, och efter den låten fortsatte dom att skriva musik och snart de hade gjort hela sin första EP "I Loved I Hated" som var släpptes 2014. Bandet fortsatte och letade efter bandmedlemmar för att slutföra bandet så att de kunde börja spela live. Många förändringar har gjordes bland medlemmarna i början, men de hittade rätt medlemmar till sist.

Heartaches signade med amerikanska Artery Recordings i 2016 för att sedan följa upp det med släppet av sin andra EP som bidrog med ett nytt sound.

 

https://www.facebook.com/HEARTACHESOFFICIAL/?fref=ts

 

 

Awake the Dreamer

Stockholmbaserade Awake the Dreamer är: Max Andrén, Fabian Fagerberg, Alexander Backman och Oscar Järn. De etablerades oktober 2015 med sin självbetitlade debut-EP. Sedan dess så har de hunnit med en Sverigeturné och släppt ännu en till EP. Med sina tunga breakdowns och djent inspirerade riff så reser de runt Sverige och har hela världen i siktet. De växer dag för dag och deras driv går inte att stoppa.

 

https://www.facebook.com/awakethedreamerband/?fref=ts