CHARTA 77 + ADAM NILSSON & INSATSSTYRKAN

DETTA ÄR ETT SEPARAT ARR PÅ TOP FLOOR MELLAN 19-23
KLUBBEN PÅ MELLANPLAN ÖPPNAR 21:00 & NATTKLUBBEN PÅ TOP FLOOR 23:00
 
I samband med våra konserter är vår nattklubb öppen där konsertgästerna kan fortsätta kvällen efter avslutad spelning. 

Sagan om Charta 77 började den 28 maj 1983. Bandet har sedan starten varit ett av Sveriges mest ihärdiga och uthålligaste band med begreppet D.I.Y (Do It Yourself) fastklistrade i pannan. Man har hunnit med ett 15 tal studioalbum, ett antal singlar samt turnerat i hela Europa.
Albumet "Salt" släpptes 2015 och innebar en rejäl comebackturné genom hela Sverige. Nu är bandet aktuella med ett färskt livealbum från den turnén samt en bok med tillhörande akustiska versioner på de bästa låtarna från karriären. Boken är skriven av Per Granberg och heter "Trodde jag skulle ändra världen, förändrade bara mig själv".

 

https://www.facebook.com/Charta-77-147254062010318/?fref=ts

 

 

Adam Nilsson (tidigare i Tysta Mari, numera i Stilett) är en man vars passion för punken, rocken och politik gör att han har svårt att inte skriva. 

I väntan på att hans bandkollegor i Stilett gjorde annat samlade han 2014 ihop ett gäng goda vänner (från band som Asta Kask och Hanna Hirsch) som han gav namnet Insatsstyrkan och spelade in en soloskiva "Systemet e problemet", som släpptes andra halvan 2015. Skivan har hyllats av många och bandet har gjort mindre gig där de blandat det nyskrivna materialet med låtar från avsomnade Tysta Mari. Nyligen signad på kultiga Startracks och RMP musik är Adam nu redo för en helt ny framtid!

 

https://www.facebook.com/Adamnilssonochinsatsstyrkan/?fref=ts