SIPHON FUEL (releasefest) // KLUBB DEFUSED

KLUBB DEFUSED presenterar: SIPHON FUEL + THE GLORIA STORY + DANGER AVENUE

 

SIPHON FUEL

Siphon Fuel startade sin smutsiga maskin under sommaren 2009, när bandet hittade sitt sound med en blandning av Accept, Motörhead och AC/DC.

Klubbar som Sticky Fingers (Gbg), Harry B James (Sthlm) och Backstage Rockbar (Trollhättan) är exempel på ställen där bandet spelar regelbundet för en stor publik.
 

Siphon Fuel är nu ett av dom större undergroundbanden i Sverige med en trogen fanbase, och går från klarhet till klarhet, allt efter att dom spelar på nya platser. Har du ännu inte upptäckt detta hysteriskt röjiga Hårdrock´n Roll band bör du göra det omgående! Bandets storhet ligger i deras vilda, energiska och ösiga live-framträdande som 2010 resulterade i delad scen med bland annat Bullet, Crashdiet, Casablanca och Danger Dangers Ted Poley.

 

2011 blev ännu ett steg framåt då man t.ex turnerat Sverige/Norge med i tur och ordning Vain och Pretty Boy Floyd, samt spelat på Skogsröjet i sällskap av, och på samma scen som, deras egna hjältar W.A.S.P. och D-A-D.

Man startade dessutom sin egen 3-dagars festival, Göteborg Rockfest, där vänner till Siphon Fuel som Roxie 77, Sister, Junkstars mf spelar.

 

Under 2012 har Siphon Fuel spelat en hel del i eget namn men tog också en sväng under sommaren med Hardcore Superstar och senare under hösten Sister Sin. Nu är man dessutom aktuella med sitt debutalbum som släpps till våren 2013 på Gain/Rambo. Siphon Fuel förmodas med denna skiva ta enorma steg och etablera sig som ett av Sveriges absolut bästa rockband.

 

http://www.facebook.com/pages/Siphon-Fuel/137811671134?ref=ts

 

THE GLORIA STORY

The Gloria Story har spelat på Sweden Rock Festival 2012 och är nu aktuella med sin nya skiva Born To Lose som släpptes 5/4 2013. De kommer att leverera högklassig klassiskrock med fokus på starka melodier och hooks!

 

https://sv-se.facebook.com/thegloriastory

 

DANGER AVENUE

Soundet kan kort beskrivas som ”Whitesnake och KISS med Thin Lizzy-twin leads”. Med två Gibson Les Paul-gitarrer på scen satsar Danger Avenue på att leverera en gitarrdriven Rock N Roll-attack tillsammans med ett intensivt och svettigt framträdande.

 

https://www.facebook.com/dangeravenue